Annons:
Etikettevenemang
Läst 7964 ggr
CarlS
8/19/07, 6:44 PM

Skogens Dag 2007

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

För att riktigt förstå och uppskatta vad skogen är måste man uppleva den med alla sina sinnen. Därför finns Skogens Dag!  På Skogens Dag får du tips om hur du kommer ut i skogen och vad du kan göra där. På Skogens Dag anordnas roliga aktiviteter för både barn och vuxna, men det finns också möjlighet att lära sig mer om Sveriges skogar och vad de kan användas till.


Läs mer här om "Skogens Dag"

Relaterade länkar

Av: CarlS

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('CarlS'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('CarlS', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-08-19
Annons:
Hawknestgrove
8/21/07, 12:19 AM
#1

Ja, verkligen något att rekommendera! vi var på Skogens dag för tre år sedan med en då 10åring,och vi hade verkligen trevligt allihopa. som sagt, man får massor av fina upplevelser, finns allt möjligt kul att titta på. Att vi fick fint väder, var inte fel heller.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

skogstrolletbarbro
9/7/07, 12:04 AM
#2

 Vilken bild! Den är tagen i rätt tillfälle. Otroligt bra ljus i den och med det yrande vattnet. Mysig! Har du tagit den själv?

Nore
9/9/07, 9:55 AM
#3

 Ja nu kommer en tid i skogen som är naturens konstutställning, hösten med dess färjer o doften av fuktiga löv som förmultnas o svamp trädens paletter i olika färjer. Så en tidig morron är att rekomdera med soluppgång o när dimman släpper sitt grepp, men även en solnedgång är vacker. Något som jag har tänkt på är, kan man köpa  dessa nyanser någonstans o föreviga dessa. Nej jag tror inte det, så jag skaffa mej en digitalkamera i stället o lyckas rätt bra med den.            NORE jägare

Upp till toppen
Annons: