19. Fåglar/vilt

Fågelskådaren.se

2014-03-05 20:34 #0 av: Temeraire

Jag har en hemsida som heter Fågelskådaren.se som handlar om fåglar och fågelskådning: http://www.fagelskadaren.se

För övrigt håller jag på att ta fram en hemsida om naturen i norden, främst i Sverige då, och undrar vad NI skulle vilja se på en sådan hemsida :-)

Fågelskådare, egenföretagare och webbnörd.

Besök gärna min hemsida Fågelskådaren.se

Anmäl
2014-03-05 21:08 #1 av: Kimji

Vilken fin och trevlig sida =) Aningen svårnavigerad dock och jag tycker att du borde skriva ut artnamn vid alla fågelbilder när nu målet är att man ska bli bättre på arter =)

Det första jag tänker ang. en sida om svensk natur är det där med vad man gör om man hittar skadade djur/djurungar. Det kan aldrig repeteras nog ofta.

Anmäl
2014-03-05 22:02 #2 av: Temeraire

Perfekt feedback! Precis sånt jag vill veta. På vilket sätt är den svårnavigerad?

Fågelskådare, egenföretagare och webbnörd.

Besök gärna min hemsida Fågelskådaren.se

Anmäl
2014-03-05 22:50 #3 av: Martin

Tycker det verkar vara en bra start. Den där biten som roterar med jämna mellanrum med en stor länk och tre små till höger går alldeles för snabbt tycker jag. Man hinner inte läsa vad de 4 olika länkarna är/går till. Och jag tycker att man kanske skall ha en stor och max två till höger. Bäst hade nog varit bara en åt gången.

"Veckans fågel" som man kan läsa en del artiklar om saknar jag en kategori för. Var hittar man alla de artiklarna? Efterhand kommer de nog att försvinna från förstasidan (om den inte skall bli mycket lång).

En länklista, till bland annat artportalen.se hade varit trevligt, nu är jag inte skådare i den bemärkelsen men jag har fått för mig att den är viktig för många skådare och den är inte med på din 10-toppsida (och det ifrågasätter jag väl egentligen inte, alla har egna favoriter men dina 10-topp och kanske andra länkar borde finnas från en meny till länkar.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2014-03-06 12:10 #4 av: Temeraire

Superbra info! Har redan börjat ordna det. Bra info inför hemsidan om nordens natur också :)

Fågelskådare, egenföretagare och webbnörd.

Besök gärna min hemsida Fågelskådaren.se

Anmäl
2014-03-07 00:03 #5 av: Kimji

Jag menar precis som Martin säger om veckans fågel. Behövs nån form av meny för att hitta artiklar i ett visst ämne. Annars försvinner dom ju lätt i mängden, vilket vore synd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.